Polske håndværkere

Polske håndværkere med høj arbejdsmoral


Workforce.dk formidler gratis kontakt til polsk arbejdskraft. Vi hjælper både private og virksomheder overalt i Danmark med store og små bygge og renoveringsopgaver. 


Skal du bruge en hurtig og effektiv håndværker?

Hos Workforce får du billige og dygtige polske håndværkere til en yderst attraktiv pris. Når du får en håndværker gennem Workforce, sikrer vi dig at der altid vil være mindst en engelsktalende håndværker til stede. Derudover har du altid en dansktalende kontaktperson hos Workforce, der kan hjælpe dig til hver en tid.
Vi har stor erfaring med at formidle kontakt til polske håndværkere, og har løst utallige opgaver gennem årene. Vi har været i branchen siden 2005 hvilket betyder at du som kunde hos Workforce får en meget erfaren formidler. Alle vores håndværkere har en høj arbejdsmoral og en stor erfaring med byggeri i Danmark. 
Alle vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt, og mange af dem har vi arbejdet succesfuldt sammen med siden 2005. Du får derfor gennem Workforce en solid, stabil og effektiv arbejdskraft fra polske håndværkere, der kan løse netop din opgave.

 

Polske håndværkere er efterspurgt af danske virksomheder

Flere og flere danske virksomheder efterspørger polske håndværkere til at udføre diverse bygge og renoveringsopgaver. Det er ikke kun den lave omkostning der er grunden til den store efterspørgsel, men i høj grad den store effektivitet og arbejdsmoral som de polske håndværkere bidrager med.
Hos workforce har vi et stort netværk blandt polske entreprenørvirksomheder, og kan hurtigt formidle gratis kontakt til håndværkere der kan varetage netop din opgave. Alle entreprenørvirksomhederne er registeret hos Skat, og alle de ansatte er forsikret. Som kunde hos Workforce kan der afregnes direkte med de polske entreprenørvirksomheder.
Udover formidling af dygtige, polske håndværkere samarbejder vi også med danske håndværkere, arkitekter, ingeniører og vi kan desuden også tilbyde dansk byggeledelse. Du får derfor altid den løsning der passer til dit behov.


Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.